آرد ، نان ، كيك و كلوچه ، شيريني و شكلات
حداقل ضوابط تاسيس و بهره برداري كارخانجات
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
جشن فارغ التحصيلي اولين دانش آموختگان مهندسي آرد
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
متن گفتگوي رياست محترم دانشكده غلات با خبرگزاري ايسنا
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
نكته هاى طلایى براى پخت یك نان عالى در خانه
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
روش صحيح نگهداري نان
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
بهبود خواص ارگانولپتيكي نان با استفاده از آب پنير
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
تصاويري جالب از نانهاي فانتزي
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
طرح توجيهي توليد نان فانتزي
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
كاربرد فناوري نانو در بسته بندي
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
قابل توجه توليد كنندگان ماشين آلات صنايع غذايي
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
تصاويري از بازديد كارخانه آرد تابان
-
پنجشنبه بیست و ششم دی ۱۳۸۷
تصاويري زيبا از طبيعت زيباي شمال ايران(رامسر-نمك آبرود)
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
تصاويري از دومين نمايشگاه بين المللي صنعت نان
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
بررسي راهكارهاي كاهش ضايعات نان
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
بهترین تصاویر علمی سال ۲۰۰۸
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
درباره ي نان
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
مشخصات پودمانهاي برنامه كارداني علمي – كاربردي صنايع غذايي-توليد نان ورودي 86
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
معرفي مركز علمي كاربردي صنايع غلات قائم
-
چهارشنبه بیست و پنجم دی ۱۳۸۷
⇐
۲
۳
۴
۵
۶
Powered by
BLOGFA.COM