مشخصات پودمانهاي برنامه كارداني علمي – كاربردي صنايع غذايي-توليد نان ورودي 86
مشخصات پودمانهاي برنامه كارداني علمي – كاربردي صنايع غذايي-توليد نان ورودي 86
1-پايه- شامل دروس :
ریاضی عمومی-فیزیک عمومی و آزمایشگاه-شیمی عمومی و آزمایشگاه-شیمی آلی
۲-میکروب شناسی-شامل دروس:
میکروب شناسی عمومی-آزمایشگاه میکروب شناسی عمومی-میکروب شناسی مواد غذایی-آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی-شیمی تجزیه و آزمایشگاه-تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی
۳-کنترل کیفیت-شامل دروس:
شیمی مواد غذایی-اصول تغذیه-اصول کنترل کیفیت-شناخت مواد و خوردگی
۴-اصول کار در نانوایی-شامل دروس:
اصول بهداشت و نگهداری مواد غذایی-اصول بهداشت کار در نانوایی-اقتصاد نان و مشتری مداری-اصول سرپرستی
۵-شناخت گندم و مواد اولیه-شامل دروس:
شناخت گندم و تکنولوژی آرد-شناخت مواد اولیه نان-زبان تخصصی-آشنایی با رایانه
۶-تولید نان-شامل دروس:
عملیات تولید نان (۱)-عملیات تولید نان (۲) و کنترل کیفیت-تکنولوژی تولید نان-تجهیزات نانوایی-پروژه-کارورزی
۷-کارآموزی
۸-عمومی-شامل دروس:
زبان فارسی-زبان خارجی-معارف اسلامی ۱-اخلاق و تربیت اسلامی-تربیت بدنی-جمعیت و تنظیم خانواده-کار آفرینی