مشخصات پودمانهاي برنامه كارداني علمي كاربردي صنايع غذايي-توليد نان ورودي 86

 

 

1-پايه- شامل دروس :

 ریاضی عمومی-فیزیک عمومی و آزمایشگاه-شیمی عمومی و آزمایشگاه-شیمی آلی

۲-میکروب شناسی-شامل دروس:

میکروب شناسی عمومی-آزمایشگاه میکروب شناسی عمومی-میکروب شناسی مواد غذایی-آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی-شیمی تجزیه و آزمایشگاه-تصفیه فاضلاب در صنایع غذایی

۳-کنترل کیفیت-شامل دروس:

شیمی مواد غذایی-اصول تغذیه-اصول کنترل کیفیت-شناخت مواد و خوردگی

۴-اصول کار در نانوایی-شامل دروس:

اصول بهداشت و نگهداری مواد غذایی-اصول بهداشت کار در نانوایی-اقتصاد نان و مشتری مداری-اصول سرپرستی

۵-شناخت گندم و مواد اولیه-شامل دروس:

شناخت گندم و تکنولوژی آرد-شناخت مواد اولیه نان-زبان تخصصی-آشنایی با رایانه

۶-تولید نان-شامل دروس:

عملیات تولید نان (۱)-عملیات تولید نان (۲) و کنترل کیفیت-تکنولوژی تولید نان-تجهیزات نانوایی-پروژه-کارورزی

۷-کارآموزی

۸-عمومی-شامل دروس:

زبان فارسی-زبان خارجی-معارف اسلامی ۱-اخلاق و تربیت اسلامی-تربیت بدنی-جمعیت و تنظیم خانواده-کار آفرینی