استانداردهاي مرتبط با ph


Download
1028گوشت و فراورده های آن-تعیین PHروش آزمون مرجع

Download
2026پنیر پروسس و فرآورده های آن - محاسبه محتوای سیترات افزوده شده بعنوان عامل امولسیون کننده - اسیدی کننده و کنترل کننده PH ( برحسب اسید سیتریک)

Download
2852شير و فراورده هاي آن-تعيين اسيديته و ph-روش آزمون

Download
3195مواد غذایی فراوری شده به روش حرارتی و بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر -روش اندازه گیری ph

Download
4124اندازه‌گيري pH قسمت اول - ويژگيهاي مقياس "pH"

Download
4125ويژگيهاي PH متر آزمايشگاهي

Download
4133اندازه‌گيري pH قسمت دوم - ويژگيهاي محلولهاي استاندارد مرجع و محلولهاي استاندارد مرجع کاري
 
Download
4404اندازه‌گيري pH در فرآورده‌هاي ميوه و سبزي

Download
4689کازئين و کازئينات‏ها - اندازه‏گيري pH- روش مرجع

Download
2089تعيين مقدار اسيديته شير خشک

Download
3380روش اندازه‌گيري اسيديته چربي غلات

Download
8617دانه روغني- اندازه گيري اسيديته روغن-روش آزمون

استانداردهاي مرتبط با رطوبت

 
Download
672روش اندازه‌گيري رطوبت خشکبار

Download
1196اندازه گيري رطوبت در ادويه و چاشني

Download
2704روش اندازه گيري رطوبت غلات و فرآورده هاي آن (روش پايه)
 
Download
2705روش اندازه گيري رطوبت غلات و فراورده هاي آن (روش معمولي )

Download
3321روش اندازه‌گيري رطوبت دانه قهوه خام - روش روزمره

Download
4291اندازه‌گيري رطوبت و مواد فرار در روغن‌ها و چربي‌هاي خوراکي با استفاده از گرمخانه و صفحه داغ

Download
4316اندازه‌گيري رطوبت در روغنها و چربيها خوراکي با روش تقطير
 
Download
5194اندازه‏گيري رطوبت شکر خام به وسيله خشک کردن

Download
7437ذرت – تعيين رطوبت دانه هاي کامل و خرد شده – روش آزمون

Download
8034دانه روغني-اندازه گيري رطوبت ومواد فرار-روش آزمون

Download
8389-1کره-تعیین میزان رطوبت ،چربی ومواد جامد بدون چربی -قسمت اول -تعیین میزان رطوبت (روش آزمون مرجع)

Download
8389-2کره- تعيين رطوبت ،مواد خشک بدون چربي و چربي-قسمت دوم-تعيين ماده خشک بدون چربي-روش آزمون مرجع

Download
8781شير خشک-تعيين ميزان رطوبت-روش آ‍زمون مرجع

استانداردهاي مرتبط با در صد چربي

 
Download
a-156-1روغنها و چربي هاي خوراکي-چربي شيريني آردي-ويژگيها و روشهاي آزمون(اصلاحيه شماره1)
 
Download
384اندازه‏گيري چربي شير
 
Download
760تعيين مقدار چربي پنير و پنير ذوب شده (روش مرجع)
 
Download
1189تعيين نسبت درصد وزني چربي خامه
 
Download
1255تعيين مقدار چربي روغن کره
 
Download
1531شير خشک و فراورده هاي خشک شير-تعيين مقدار چربي به روش وزني سنجي-روش آزمون مرجع

Download
2862روش اندازه‌گيري چربي غلات و فرآورده‌‌‌‌‌هاي آن

Download
4446کازئين و کازئينات - اندازه‌گيري چربي به طريق وزن سنجي (روش مرجع)

Download
7412روغن ها و چربي هاي خوراکي – ارزيابي حسي– روش آزمون

Download
8785پنير-تعيين مقدار چربي به روش ون گوليک روش آزمون

Download
4087روش اندازه‌گيري ترکيبات قطبي در روغن‌ها و چربي‌هاي خوراکي

افتتاح بخش آگهي هاي رايگان در سايت صنايع پخت ايران

كاربران گرامي

بخش ويژه درج آگهي هاي رايگان در سايت صنايع پخت ايران افتتاح گرديد لذا از اين پس مي توانيد آگهي مود نظر خود را در سايت به صورت رايگان درج نماييد.در حال حاضر موضوعات بخش آگهي ها عبارتند از:

استخدام - آماده به كار - آموزش - مواد اوليه - مزايده - مناقصه - واردات - صادرات - صنايع - شركتها - نمايندگي - خدمات - ماشين آلات

براي درج آگهي بايد در سايت عضو شده و به بخش آگهي ها مراجعه نماييد.

سايت صنايع پخت ايران