Download
a-156-1روغنها و چربي هاي خوراکي-چربي شيريني آردي-ويژگيها و روشهاي آزمون(اصلاحيه شماره1)
 
Download
384اندازه‏گيري چربي شير
 
Download
760تعيين مقدار چربي پنير و پنير ذوب شده (روش مرجع)
 
Download
1189تعيين نسبت درصد وزني چربي خامه
 
Download
1255تعيين مقدار چربي روغن کره
 
Download
1531شير خشک و فراورده هاي خشک شير-تعيين مقدار چربي به روش وزني سنجي-روش آزمون مرجع

Download
2862روش اندازه‌گيري چربي غلات و فرآورده‌‌‌‌‌هاي آن

Download
4446کازئين و کازئينات - اندازه‌گيري چربي به طريق وزن سنجي (روش مرجع)

Download
7412روغن ها و چربي هاي خوراکي – ارزيابي حسي– روش آزمون

Download
8785پنير-تعيين مقدار چربي به روش ون گوليک روش آزمون

Download
4087روش اندازه‌گيري ترکيبات قطبي در روغن‌ها و چربي‌هاي خوراکي