استانداردهاي مرتبط با در صد چربي
| Download | a-156-1 | روغنها و چربي هاي خوراکي-چربي شيريني آردي-ويژگيها و روشهاي آزمون(اصلاحيه شماره1) |
| Download | 384 | اندازهگيري چربي شير |
| Download | 760 | تعيين مقدار چربي پنير و پنير ذوب شده (روش مرجع) |
| Download | 1189 | تعيين نسبت درصد وزني چربي خامه |
| Download | 1255 | تعيين مقدار چربي روغن کره |
| Download | 1531 | شير خشک و فراورده هاي خشک شير-تعيين مقدار چربي به روش وزني سنجي-روش آزمون مرجع |
Download | 2862 | روش اندازهگيري چربي غلات و فرآوردههاي آن |
Download | 4446 | کازئين و کازئينات - اندازهگيري چربي به طريق وزن سنجي (روش مرجع) |
Download | 7412 | روغن ها و چربي هاي خوراکي – ارزيابي حسي– روش آزمون |
Download | 8785 | پنير-تعيين مقدار چربي به روش ون گوليک روش آزمون |
Download | 4087 | روش اندازهگيري ترکيبات قطبي در روغنها و چربيهاي خوراکي |
+ نوشته شده در یکشنبه سی و یکم مرداد ۱۳۸۹ ساعت 1:47 توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)
|