استانداردهاي مرتبط با رطوبت
| Download | 672 | روش اندازهگيري رطوبت خشکبار |
Download | 1196 | اندازه گيري رطوبت در ادويه و چاشني |
Download | 2704 | روش اندازه گيري رطوبت غلات و فرآورده هاي آن (روش پايه) |
| Download | 2705 | روش اندازه گيري رطوبت غلات و فراورده هاي آن (روش معمولي ) |
Download | 3321 | روش اندازهگيري رطوبت دانه قهوه خام - روش روزمره |
Download | 4291 | اندازهگيري رطوبت و مواد فرار در روغنها و چربيهاي خوراکي با استفاده از گرمخانه و صفحه داغ |
Download | 4316 | اندازهگيري رطوبت در روغنها و چربيها خوراکي با روش تقطير |
| Download | 5194 | اندازهگيري رطوبت شکر خام به وسيله خشک کردن |
Download | 7437 | ذرت – تعيين رطوبت دانه هاي کامل و خرد شده – روش آزمون |
Download | 8034 | دانه روغني-اندازه گيري رطوبت ومواد فرار-روش آزمون |
Download | 8389-1 | کره-تعیین میزان رطوبت ،چربی ومواد جامد بدون چربی -قسمت اول -تعیین میزان رطوبت (روش آزمون مرجع) |
Download | 8389-2 | کره- تعيين رطوبت ،مواد خشک بدون چربي و چربي-قسمت دوم-تعيين ماده خشک بدون چربي-روش آزمون مرجع |
Download | 8781 | شير خشک-تعيين ميزان رطوبت-روش آزمون مرجع |
+ نوشته شده در یکشنبه سی و یکم مرداد ۱۳۸۹ ساعت 1:52 توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)
|