Download
672روش اندازه‌گيري رطوبت خشکبار

Download
1196اندازه گيري رطوبت در ادويه و چاشني

Download
2704روش اندازه گيري رطوبت غلات و فرآورده هاي آن (روش پايه)
 
Download
2705روش اندازه گيري رطوبت غلات و فراورده هاي آن (روش معمولي )

Download
3321روش اندازه‌گيري رطوبت دانه قهوه خام - روش روزمره

Download
4291اندازه‌گيري رطوبت و مواد فرار در روغن‌ها و چربي‌هاي خوراکي با استفاده از گرمخانه و صفحه داغ

Download
4316اندازه‌گيري رطوبت در روغنها و چربيها خوراکي با روش تقطير
 
Download
5194اندازه‏گيري رطوبت شکر خام به وسيله خشک کردن

Download
7437ذرت – تعيين رطوبت دانه هاي کامل و خرد شده – روش آزمون

Download
8034دانه روغني-اندازه گيري رطوبت ومواد فرار-روش آزمون

Download
8389-1کره-تعیین میزان رطوبت ،چربی ومواد جامد بدون چربی -قسمت اول -تعیین میزان رطوبت (روش آزمون مرجع)

Download
8389-2کره- تعيين رطوبت ،مواد خشک بدون چربي و چربي-قسمت دوم-تعيين ماده خشک بدون چربي-روش آزمون مرجع

Download
8781شير خشک-تعيين ميزان رطوبت-روش آ‍زمون مرجع