Download
1028گوشت و فراورده های آن-تعیین PHروش آزمون مرجع

Download
2026پنیر پروسس و فرآورده های آن - محاسبه محتوای سیترات افزوده شده بعنوان عامل امولسیون کننده - اسیدی کننده و کنترل کننده PH ( برحسب اسید سیتریک)

Download
2852شير و فراورده هاي آن-تعيين اسيديته و ph-روش آزمون

Download
3195مواد غذایی فراوری شده به روش حرارتی و بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر -روش اندازه گیری ph

Download
4124اندازه‌گيري pH قسمت اول - ويژگيهاي مقياس "pH"

Download
4125ويژگيهاي PH متر آزمايشگاهي

Download
4133اندازه‌گيري pH قسمت دوم - ويژگيهاي محلولهاي استاندارد مرجع و محلولهاي استاندارد مرجع کاري
 
Download
4404اندازه‌گيري pH در فرآورده‌هاي ميوه و سبزي

Download
4689کازئين و کازئينات‏ها - اندازه‏گيري pH- روش مرجع

Download
2089تعيين مقدار اسيديته شير خشک

Download
3380روش اندازه‌گيري اسيديته چربي غلات

Download
8617دانه روغني- اندازه گيري اسيديته روغن-روش آزمون