آرد ، نان ، كيك و كلوچه ، شيريني و شكلات
معرفي برادران جفايي مخترع نسل جديد دستگاه تقسيم گر خمير(بخش اول)
-
سه شنبه سی و یکم فروردین ۱۳۸۹
گفتاری از دکتر علی شریعتی!
-
یکشنبه بیست و دوم فروردین ۱۳۸۹
اعلام نتايج پذيرفته شدگان دوره هاي كارداني و كارشناسي دانشگاه جامع
-
جمعه بیستم فروردین ۱۳۸۹
[عنوان ندارد]
-
سه شنبه هفدهم فروردین ۱۳۸۹
مقالات مرتبط با نان و غلات از مركز پژوهشهاي غلات 2
-
دوشنبه شانزدهم فروردین ۱۳۸۹
مقالات مرتبط با نان و غلات از مركز پژوهشهاي غلات
-
دوشنبه شانزدهم فروردین ۱۳۸۹
آمار نانوايي هاي كل كشور
-
دوشنبه شانزدهم فروردین ۱۳۸۹
روش پخت انواع نان
-
دوشنبه شانزدهم فروردین ۱۳۸۹
[عنوان ندارد]
-
شنبه هفتم فروردین ۱۳۸۹
[عنوان ندارد]
-
شنبه هفتم فروردین ۱۳۸۹
ن
-
شنبه هفتم فروردین ۱۳۸۹
مهندسان ايراني مسئوليت فني صنايع آرد و نان را عهده دار مي شوند
-
چهارشنبه بیست و ششم اسفند ۱۳۸۸
اثر گلوتن و آرد مالت بر روي بياتي و كيفيت نان بربري
-
پنجشنبه بیستم اسفند ۱۳۸۸
هر كي چه ماشيني سوار ميشه...
-
پنجشنبه بیستم اسفند ۱۳۸۸
تصويري جالب از كل آب و هواي موجود در زمين و اتمسفر زمين
-
سه شنبه هجدهم اسفند ۱۳۸۸
آرد را چگونه تهیه می کنند؟ روش و پروسه توليد آرد...
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
مواد آزمون جامع رشته هاي مرتبط با صنايع غذايي دانشگاه جامع علمي كاربردي
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
بررسي اثر تخمير لاکتيکي (لاکتوباسيلوس پلانتاريوم) بر بافت، طعم و زمان ماندگاري نان حجيم (باگت)
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
نقش مواد اوليه در توليد بيسكويت
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
نقش مواد اوليه در محصول كيك
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
روش تمپرينگ شكلات
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
شناخت شکلات و نحوه فرآیند تولید آن
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
آثار افزودن گلوتن به آرد معمولی بر روی کیفیت ماکاروني
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
بررسي تاثير اسيديته قابل تيتر خمير ترش بر زمان ماندگاري نان بربري
-
یکشنبه شانزدهم اسفند ۱۳۸۸
كتاب Bread Baker's Bible: Traditional Bread Recipes from Around the World
-
شنبه پانزدهم اسفند ۱۳۸۸
تصاويري از پخت شيريني نوقا (تبريزي)
-
جمعه چهاردهم اسفند ۱۳۸۸
طرز تهيه كلوچه فومن
-
جمعه چهاردهم اسفند ۱۳۸۸
تاثير شربت اينورت توليد شده با اسيدهاي مختلف بر كيفيت بيسكويت
-
جمعه چهاردهم اسفند ۱۳۸۸
مزایای تولیدومصرف شکر مایع
-
جمعه چهاردهم اسفند ۱۳۸۸
کاریکاتور:: ۷ راه پول دار شدن
-
شنبه هشتم اسفند ۱۳۸۸
غم نان
-
چهارشنبه پنجم اسفند ۱۳۸۸
سلام و خوش آمد گويي
-
یکشنبه دوم اسفند ۱۳۸۸
[عنوان ندارد]
-
یکشنبه دوم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه ي بياتي نان
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه ي بهبود كيفيت پخت نان
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تكنولوژي توليد نان
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه ي توليد نان صنعتي و تاثيرات كنترل كيفي آب بر نان
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه توليد بيسكوئيت ، كوكي و كراكر Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه توليد بيسكوئيت ، كوكي و كراكر Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه توليد بيسكوئيت ، كوكي و كراكر Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه توليد بيسكوئيت ، كوكي و كراكر Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
كتاب تخصصي در زمينه توليد بيسكوئيت ، كوكي و كراكر Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
نمايشگاه هاي آينده
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
فيلم كارخانه نان صنعتي در آمريكا
-
شنبه یکم اسفند ۱۳۸۸
پايان امتحانات !
-
سه شنبه بیست و هفتم بهمن ۱۳۸۸
افتتاح دومين واحد بزرگ توليد نان صنعتي کشور
-
سه شنبه بیست و هفتم بهمن ۱۳۸۸
منابع و مواد آزمون جامع پودماني رشته توليد نان
-
جمعه شانزدهم بهمن ۱۳۸۸
نكاتي پيرامون آزمون جامع و ارزيابي حرفه اي پودماني
-
جمعه شانزدهم بهمن ۱۳۸۸
خدایا نذار بزرگ بشم
-
شنبه دهم بهمن ۱۳۸۸
۱
۲
۳
۴
۵
۶
→
Powered by
BLOGFA.COM