مهندسان ايراني مسئوليت فني صنايع آرد و نان را عهده دار مي شوند
رئيس مرکز آموزشي علمي کاربردي صنايع غلات گفت: با تربيت نيروهاي جوان در
رشته هاي مهندسي صنايع غذايي در اين مرکز، از اين پس مهندسان ايراني
مسئوليت فني کارخانه هاي آرد و نان صنعتي را عهده دار خواهند شد.
|
"محمدرضا سابقي" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: اين
مرکز رشته جديدي را با عنوان "تکنولوژي صنايع آردسازي" را راه اندازي کرده
که دانشجويان اين رشته مي توانند با گذراندن 70 واحد تخصصي، دانش آموخته
اين رشته شوند.
وي گفت: پيش از اين 400 کارخانه آردسازي کشور توسط مهندسان خارجي اداره مي شد اما با اقدام اين مرکز، جوانان ايراني با گذراندن دوره هاي آموزشي، جذب بازار کار در صنايع مرتبط با آرد و نان خواهند شد.
سابقي، با بيان اينکه در زمان حاضر بيش از 55 هزار واحد نانوايي در سراسر کشور فعاليت مي کنند، افزود: براي نظارت بر اين واحدها، به پنج هزار دانش آموخته نياز است.
وي ادامه داد: تاکنون نان بعنوان اصلي ترين ماده غذايي خانواده ها مورد توجه قرار نگرفته
بود اما اين مرکز، آموزش با محوريت آرد، نان و صنايع غلات را آغاز کرده و در زمان حاضر بيش از يک هزار و 500 دانشجو در سطح کارداني و کارشناسي در حال تحصيل هستند.
وي گفت: پيش از اين 400 کارخانه آردسازي کشور توسط مهندسان خارجي اداره مي شد اما با اقدام اين مرکز، جوانان ايراني با گذراندن دوره هاي آموزشي، جذب بازار کار در صنايع مرتبط با آرد و نان خواهند شد.
سابقي، با بيان اينکه در زمان حاضر بيش از 55 هزار واحد نانوايي در سراسر کشور فعاليت مي کنند، افزود: براي نظارت بر اين واحدها، به پنج هزار دانش آموخته نياز است.
وي ادامه داد: تاکنون نان بعنوان اصلي ترين ماده غذايي خانواده ها مورد توجه قرار نگرفته
بود اما اين مرکز، آموزش با محوريت آرد، نان و صنايع غلات را آغاز کرده و در زمان حاضر بيش از يک هزار و 500 دانشجو در سطح کارداني و کارشناسي در حال تحصيل هستند.
+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و ششم اسفند ۱۳۸۸ ساعت 0:6 توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)
|