فواید نان صنعتی
|
اختصاصي/
از مهمترين فوايد مصرف نانهاي صنعتي در کشور اين است که اين نانها در شرايط کاملا بهداشتي تهيه و با کمترين دخالت دست و توسط ماشين آلات پيشرفته توليد ميشود. |
نانهاي صنعتي در شرايط کاملا بهداشتي توليد ميشود.
کارشناسان معتقدند: از مهمترين فوايد مصرف نانهاي صنعتي در کشور اين است که اين نانها در شرايط کاملا بهداشتي تهيه و با کمترين دخالت دست و توسط ماشين آلات پيشرفته توليد ميشود.
به گزارش شبکه اطلاعرساني بازرگاني ايران (شابا)، در توليد نانهاي صنعتي ارزش غذايي نان حفظ ميشود و نان سالم به ناني اطلاق ميشود که به آساني هضم و پس از مصرف به راحتي جذب بدن ميشود.
از ديگر فوايد استفاده از نانهاي صنعتي اين است که اين نانها شناسنامهدار بوده و بدين ترتيب زمان توليد، تاريخ انقضا و توليدکننده آن مشخص است و همچنين داراي تنوع بسيار است.
در توليد نانهاي صنعتي تخمير به طور کامل صورت گرفته و در نتيجه املاح موجود در نان براي بدن قابل جذب خواهند بود و با توجه به اينکه بهترين شيوه براي پخت نان استفاده از حرارت غيرمستقيم است استفاده از نانهاي صنعتي از منظر بسيار مطلوب است زيرا که در توليد اين نانها از حرارت غيرمستقيم استفاده ميشود.
همچنين زمان ماندگاري نانهاي صنعتي بسيار بيشتر از نانهاي سنتي است و اين نانها به راحتي ميتوانند با انواع آردهاي سبوسدار، جو، سويا و امثال آن تهيه شود.
شايان ذکر است با توجه به مزيتهاي مصرف نانهاي صنعتي نسبت به نانهاي سنتي تغيير ذائقه مردم کشور از سنتي به صنعتي امري ضروري است.