كتابچه آموزشي نانوايان - بررسي عوامل گوناگون در كيفيت آرد و نان
كتابچه آموزشي نانوايان - بررسي عوامل گوناگون در كيفيت آرد و نان
اگر به شغل خود علاقه داريد، اگر دلتان براي خودتان مي سوزد بايد كاري كنيد تا ناني كه توليد مي كنيد کم عیب تر ، مرغوب تر و بهتر شود و نان شهر تان سرآمد شهرهاي ديگر گردد. اگر مي خواهيم نان خوبي داشته باشيم بايد تعریف نان خوب را بدانیم وویژگی نانوای خوب را بشناسیم و اطلاعات علمي و فني خودمان را درباره شغلمان بيشتر كنيم و اين ميسر نمي شود، مگر اينكه اطلاعات خود در زمينه نانوائي را بالا ببريم. بايدها و نبايدهاي شغلي را ياد بگيريم و افزودني هاي نانوائي را بشناسيم. با مطالعه دانستنيهاي نانوائي سعی نمائید موجبات ارتقاء كيفي نان شهرتان را فراهم كنيد و نشان دهيد كه مي توان ناني سنتي با رعايت استاندارهاي علمي توليد نمود.
در این کتابچه سعی شده بصورت خلاصه وساده مهمترین مطالب مورد نیاز شما نوشته شود.
دانلود كتابچه آموزشي نانوايان تهيه شده در مركز پژوهشهاي غلات