تاريخچه كيك
تاريخچه كيك
کیک یک شرینی و غذایی مخصوص واستفاده از آن از قرن ها پیش معمول بود . کبک با زمان ماندگار طولانی و شکل و مزه متفاوت ساخته می شود وبه وسیله همه افراد جامعه در هر فصل و زمان قابل خوردن است .

انواع کیک وبیسکوت که تقریبا در تمام جهان یک مکان با ارزش را در درخواست مردم اشغال کرده وبه عنوان مواد غذایی اماده وبرای خوردن و جلب کننده فوق العاده اشتها اور است .
قدمت کاربرد همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده در ان زمان از بی کربنات سدیم که از خاکستر دریایی بدست می آمد جهت عمل پوک کردن خمیر نان وخمیر های شیرین استفاده می گردید با به وجود آمدن پوک کننده های شیمیای باز بی کربنات امونیم یا نشادر برای تخلخل بافت استفاده می شد که با موفقیت همراه نبود .
در واقع پودر پخت اصلی از 130 سال پیش جهت عمل پوک کردن استفاده گردیدکه شامل جوش شیرین به عنوان تنها منبع گازدر اورنده خمیرویک محیط ترش اسیدی برای انجام چنین واکنشی بود.با پیشرفت در صنایع تولید کیک ساخت کیک تنوع زیادی پیدا کرده .
امروزه در کشورهای اروپایی بیش از 20 نوع کیک با طعم ومزه وارزش انرژی زایی وکیکهای رژیمی تولید می شود.
آزمایشات لازم کلوچه
کپک عامل اصلی فساد میکروبی کیک کلوچه وسایر فراورده های نانوایی محسوب می شود .محیط ازمایشگاهی که محیط Vrb برای تشخیص آنترا باکتریوسر که تا 100 گرم قابل قبول می باشدمحیطSba براي تشخیص کپک و مخمر که تا 100 گرم قابل قبول می باشد
روش تهیه کیک
در پختن کیک خمیر اماده وارد دستگاه ox یا
هوا دهی می شود که هوا داخل خمیر تزریق شده در هنگام باعث پخت بهتر کیک
وبرامدگی کیک می شود سپس وارد مخزن قیف مانندی می شود وارد دیس حاوی کیک
شده و سپس وارد فر می شود کیک پخته شده توسط تهویه خنک وبسته بندی می شود