آرد معمولی برای پخت نان سنتی
آرد معمولی برای پخت نان سنتی
مشخصات آرد معمولی
ويژگيها | محدوده قابل قبول | |
رطوبت % | حداکثر 2/14 % | |
خاکستر % Wt | 1/400 -0/861 | |
خاکستر غير محلول در اسيد | حداکثر 05/0 | |
پروتئین % Wt | حداقل 5/8 | |
اسيديته | حداکثر 5/3 | |
PH | 5/6 – 6/5 | |
انواع ذرات به درصد | بزرگتر از 475 ميکرون | حداکثر 2/5 |
| 180 - 125 ميکرون | حداکثر 45 | |
| کوچکتر از 106 ميکرون | حداق | |
+ نوشته شده در جمعه بیست و هفتم دی ۱۳۸۷ ساعت 16:8 توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)
|