آرد نول نرم ( ویژه قنادی)

مشخصات آرد قنادی

ویژگیها

محدوده قابل قبول

رطوبت %

حداکثر 2/14 %

خاکستر % Wt

0/58 -  0/38

خاکستر غیر محلول در اسید % Wt

حداکثر 05/0

پروتئین % Wt

حداکثر 9

اسیدیته

 2/4  

PH

5/6 – 6/5

انواع ذرات به درصد

بزرگتر از 475 میکرون

حداکثر 5/1

180 - 125 میکرون

حداکثر 5/8

کوچکتر از 106 میکرون

حداقل 75


 

 

 

 



آرد نول با درصد سبوسگیری 23 % تولید می شود. این آرد دارای روتئین بالا، دانه بندی نرم و بافتی کاملاً یکنواخت است که از گندم های نرم و سخت مرغوب ایرانی و خارجی تهیه می شود. این آرد برای تهیه انواع محصولات و فرآورده های قنادی شامل انواع کیک ها و شرینی ها و مناسب می باشد.