آرد نول نرم ( ویژه قنادی)
آرد نول نرم ( ویژه قنادی)
مشخصات آرد قنادی
ویژگیها محدوده قابل قبول رطوبت % حداکثر 2/14 % خاکستر % Wt 0/58 - 0/38 خاکستر غیر محلول در اسید % Wt حداکثر 05/0 پروتئین % Wt حداکثر 9 اسیدیته 2/4 PH 5/6 – 6/5 انواع ذرات به درصد بزرگتر از 475 میکرون حداکثر 5/1 180 - 125 میکرون حداکثر 5/8 کوچکتر از 106 میکرون حداقل 75
آرد نول با درصد سبوسگیری 23 % تولید می شود. این آرد دارای روتئین بالا، دانه بندی نرم و بافتی کاملاً یکنواخت است که از گندم های نرم و سخت مرغوب ایرانی و خارجی تهیه می شود. این آرد برای تهیه انواع محصولات و فرآورده های قنادی شامل انواع کیک ها و شرینی ها و مناسب می باشد.
+ نوشته شده در جمعه بیست و هفتم دی ۱۳۸۷ ساعت 16:34 توسط ابوالفضل (مدیر وبلاگ)
|