آرد ستاره برای نان باگت و نانهای حجیم
آرد ستاره برای نان باگت و نانهای حجیم
مشخصات آرد ستاره درجه ۱
|
ویژگیها |
محدوده قابل قبول |
|
|
رطوبت % |
حداکثر 2/14 % |
|
|
خاکستر % Wt |
0/700 - 0/581 |
|
|
خاکستر غیر محصول در اسید % Wt |
حداکثر 05/0 |
|
|
پروتئین % Wt |
حداقل 5/8 |
|
|
اسیدیته |
حداکثر 4/2 |
|
|
PH |
5/6 – 6/5 |
|
|
انواع ذرات به درصد |
بزرگتر از 475 میکرون | حداکثر 2 |
| 180 - 125 میکرون | حداکثر 30 | |
| کوچکتر از 106 میکرون | حداکثر 57 | |
|
ویژگیها |
محدوده قابل قبول |
|
|
رطوبت % |
حداکثر 2/14 % |
|
|
خاکستر % Wt |
860/0 - 701/0 |
|
|
خاکستر غیر محلول در اسید % Wt |
حداکثر 05/0 |
|
|
پروتئین % wt |
حداقل 5/8 |
|
|
اسیدیته |
4/2 |
|
|
PH |
5/6 – 6/5 |
|
|
انواع ذرات به درصد |
بزرگتر از 475 میکرون |
حداکثر 2 |
|
180 - 125 میکرون |
حداکثر 30 |
|
|
کوچکتر از 106 میکرون |
حداقل 57 |
|
آرد ستاره با درصد سبوس گیری 18 % تولید می شود و در جهت بر طرف نمودن نیاز های صنعتی از جمله نان فانتزی و انواع کیک و شیرینی به کار گرفته می شود. آرد
ستاره در دو گروه مختلف جهت تهیه انواع نانهای فانتزی، فرآورده های حجیم و
نیمه حجیم، قابل تولید است. این آردها با رنگ، پروتئین و خاکستر مناسب
برای تولید محصولات متنوع مورد استفاده قرار می گیرد که محصولات تهیه شده
از این آردها دارای بافتی انعطاف پذیر و اسفنجی می باشد. با مصرف این نوع
آرد نیاز شما به مصرف بهبود دهنده ها به حداقل خواهد رسید.